• Hakkımızda
    • Proje Hakkında
    • Hedef Gruplar
    • Paydaşlar
  • Eğitimler
    • 15-29 Yaş arası Genç İşsizlere Yönelik Eğitimler
    • İşverenlere Yönelik Eğitimler
    • Sosyal Ortaklar ve Yerel Aktörlere Yönelik Eğitimler
  • Kariyer Rehberliği Hizmetleri
    • Kariyer Danışmanlığı
    • Bilgilendirme Toplantıları
    • Kariyer Fuarı
    • İşveren Sunumları ve Ufuk Açıcı Konuşmalar
  • Girişimcilik
    • Girişimcilik Eğitimleri
    • Girişimcilik Yarışmaları
    • Girişimcilik ve Finansal Rehberlik Yardım Masası
  • Haberler
  • İletişim
  • Türkçe
    • English

Kariyer Rehberliği ve Danışmanlığı Yönetimi Eğitimi 12 Temmuz’da Mardin Nusaybin’de tamamlandı.

‘TRC3 Bölgesi’nde Genç İstihdamının Teşviki için Teknik Destek’ Projesi kapsamında, Bölgede genç istihdamının desteklenmesi amacıyla sosyal aktörler ve sivil toplum kuruluşları, vakıflar, belediyeler gibi yerel aktörler üyelerine ve çalışanlarına yönelik farklı konularda eğitimler gerçekleştiriliyor.

Sosyal ortaklar ve yerel aktörlerin personeline yönelik Kariyer Rehberliği ve Danışmanlığı Yönetimi ile ilgili eğitim Mardin Nusaybin’de gerçekleştirildi. Eğitim kapsamında katılımcılara, kariyer rehberliği ve danışmanlığının temelini oluşturan kavramlar hakkında bilgi verildi, yerel düzeyde uyumlu bir kariyer bilgi ve rehberlik sistemi oluşturulmasında paydaşların rolü ve uluslararası iş birliği modelleri örnekleri paylaşıldı ve kurumsal rehberlik sisteminin özellikleri aktarıldı.

Tarih : 03/09/2021
Önceki yazı
Kariyer Rehberliği ve Danışmanlığı Yönetimi ile ilgili eğitim Batman’da tamamlandı.
Sonraki yazı
Üniversitelerde Kariyer Rehberliği ve Danışmanlığı Bilgilendirme Toplantıları’nın ilk turu için hazırlıklar yapıldı
Tüm Haberler

Son Haberler

  • Girişimcilik Yarışması’nın kazananları 1 Aralık’ta Batman’da gerçekleştirilen Ödül Töreni ile açıklandı.
  • Dicle Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen ‘TRC3 Bölgesi’nde Genç İstihdamının Teşviki için Teknik Destek’ Projesi Kapanış Konferansı Mardin’de gerçekleştirildi. 3 yıl süren proje sonunda 15.000’den fazla kişiye ulaşılarak, TRC3 Bölgesi’nde genç istihdamı konusunda önemli adımlar atıldı.
  • “Kariyer Günleri” etkinlikleri Siirt, Batman, Mardin Artuklu ve Şırnak Üniversitelerinde tamamlandı.
  • Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile eğitim programlarının gerçekleştirilmesine dair İş Birliği Protokolü imzalandı.
  • Üçüncü Operasyon Yönlendirme Komitesi Toplantısı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Lütfihak Alpkan ve Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

TRC3 Bölgesi’nde Genç İstihdamının Teşviki Teknik Destek Projesi

© 2020-2023 Genç İstihdam

Sosyal Medya

İletişim

info@gencistihdam.org
+90(482) 212 11 14
+90 538 682 67 88
+90 530 065 93 45
+90 537 210 53 92
Dicle Kalkınma Ajansı Yenişehir Mah. Kızıltepe Cad. No:6/1 Artuklu/Mardin

Bu web sitesi  Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin mali katkısıyla hazırlanmıştır. Bu yayının içeriğinden yalnızca WeGlobal sorumludur ve bu içerik hiçbir şekilde Avrupa Birliği veya Türkiye Cumhuriyeti’nin görüş ve tutumunu yansıtmamaktadır.